Новинарските здруженија од регионот за случајот со „Врањске новине“

По 23 годишно работење и критичко следење на локалните проблеми на југот на Србија, Врањске новине се затвори поради постојани притисоци, од економски и политички карактер, а сопственикот Обрадовиќ штрајкува со глад