Германија, Финска и Хонг Конг со нови Ковид протоколи за граѓаните на Северна Македонија

Заради ситуацијата со Ковид 19- пандемијата, Сојузна Република Германија ја врати Република Северна Македонија на листата на ризични земји. Со најновата одлука на германските власти, од...