Денеска облачно со северен ветер, слаб снег на Ѓавато, Крива Паланка и Попова Шапка, возачите да внимаваат

Поради свлечиште и голем одрон на патниот правец А2 Свети Николе – Миладиновци на 10 километри пред Миладиновци, сообраќајот е пренасочен само на една коловозна лента...