ДС, НСДП, ВМРО-НП, СДВ со поддршка за СДСМ: Повикуваме во вториот круг да гласате за кандидатите од коалицијата предводена од СДСМ

Ќе продолжиме заедно да ја носиме државата напред, коалициските партии со поддршка за СДСМ, само сите заедно можеме да направиме пресврт и во вториот изборен круг...