Николовски и Бочварски: Над 95 отсто од втората фаза од патот Куманово – Страцин е завршена, создаваме модерна патна врска

Над 95% од втората фаза од магистралниот пат Куманово – Страцин е завршена, модернизацијата на овој магистрален пат како дел од Коридорот 8 е од особено...