(Видео)„Отворен Балкан“ е процес од кој нема враќање назад-добредојдени се сите земји од Западен Балкан

Со неколку меѓусебно потпишани договори и со заедничка прес конференција на која беше образложено досега направеното и беа споделени визиите за во иднина, како и со...

(ДИРЕКТНО) Прес конференција на Заев, Рама и Вучиќ од самитот на „Отворен Балкан“ во Тирана

За денеска во 13 часот е најавена прес конференцијата на македонскиот премиер Зоран Заев, на претседателот на Србија Александар Вучиќ и на домаќинот на самитот, албанскиот...