Џафери во нему познат стил: Се надевам овој пат да нема кривични пријави за биолошки тероризам

Додека трае паузата во законодавниот дом што ја побара заменик координаторката на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојановска, да потсетиме на изјавата што на почетокот на...