Забрчанец контра портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Стоилковски за наводите во писмото на Боки13

Поранешниот национален координатор за стратегиски комуникации и за спроведување на комуникациската стратегија на Владата, Марјан Забрчанец ги отфрли како целосно неточни, лажни и манипулативни наводите изнесени...