Изјава на Ненад Марковиќ,член на СБ за опасноста за Балканот и Северна Македонија со оглед на очигледниот руски интерес и влијание во регионот

Кризата во Украина секако ќе има свои рефлексии и на Балканот. Од една страна, повеќето од земјите на Балканот се земји-членки на НАТО и јасна е...