ОЈО Велес: Смртта кај пронајденото починато лице настапила по убод со нож во пределот на срцето

Основното јавно обвинителство во Велес по добиени информации во текот на ноќта,  изврши увид во куќа во Велес каде е извршено кривично дело Убиство. Првичните сознанија...