Трендафил Ивановски: Заев избрза со одлуката-следните чекори да се организираат трезвено и без сопки

Поранешниот претседател на Уставниот Суд, Трендафил Ивановски во разговор за НоваТВ, актуелната ситуација по вербалната најава за оставка од премиерот во заминување Зоран Заев, ја оцени...