Излезе од печат книгата „Зад Нас“ – најново дело на главниот уредник на Македонското радио, Наташа Андреевска

Со издавачкиот печат на „Матица македонска“  излезе ново дело насловено како „Зад нас“ потпишано од авторот Наташа Андреевска – главен уредник на Македонското радио-Радио Скопје. Како...