(Видео) GAME CHANGE-им порача Заев на градоначалниците, министрите, директорите од вечерашната трибина во Скопје

Најавувам вечерва, давам јасна насока и директива, во сите општински организации, кај сите наши градоначалници, сите министри и директори – GAME CHANGE, изјави на вечерашната граѓанска...