Јовески: Телата на загинатите патници сѐ уште се извлекуваат од автобусот, тука ќе се врши обдукцијата, а биолошки траги ќе се земаат во Скопје

– Сѐ уште телата на изгорените патници се извлекуваат од автобусот, потоа следува идентификација на овие лица и најверојатно ќе треба биолошки  траги од роднини за...

Ден на жалост во Радовиш по загинувањето на алпинистите Зоран Мајсторски и Драган Станишков

Советот на Општина Радовиш на вчерашната вонредна седница донесе одлука денешниот ден да се прогласи за ден на жалост заради трагично загинатите двајца алпинисти, Зоран Мајсторски...