Шкријељ: Ќе дадеме поддршка за секој предлог што значи заштита на антифашистичките вредности

Законот за здруженија и фондации навистина бара ревидирање, бидејќи станува збор за закон којшто е стар веќе десетина години. Апсолутно го поддржуваме правото на слобода на...