Штедете енергенси и изнервирајте го Путин, им порача на Германците заменик – канцеларот Роберт Хабек

Германскиот заменик-канцелар Роберт Хабек ја повика јавноста да ја намали потрошувачката на енергија и да престане да користи автомобили за да и помогне на нивната земја...