Концерти, перформанси, презентација на стари занаети на 15. издание на „Звуците на чаршијата“

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија на 15, 16 и 17 септември, во организација на Културно-информативниот центар – Скопје, ќе се одржи традиционалната манифестација...