Нуредини: Не очекуваме домаќинствата да се вратат на затоплување со дрва поради растот на струјата

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини не очекува дека со растот на цените на струјата повеќе домаќинства да се вратат на затоплување со...