ДСЗИ ја затвори болницата „Санте плус“ поради смртта на родилката

-При надзорот се констатирани недостатоци, заради што од страна на ДСЗИ, записнички и со решение е дадена забрана за работа се до отстранување на констатираните недостатоци, соопшти Министерството за здравство