Бочварски: Еспресниот пат Штип-Радовиш завршен пред рокот, втората фаза од Три чешми до Штип пуштена за сообраќај под времен режим

Драго ми е што пред четири месеци пред рокот ја завршивме изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш. Ова е пример како се работи на терен и како...