Младите од „Отворен Балкан“ ги поттикнуваат Владите да поддржат дигитални алатки за подигање на свеста за здрава животна средина

Чистиот воздух и заштитата на животната средина се едни од најважни теми за младите од Балканот, но потребно е подигање на еколошката свест уште од мали...