Македонскиот културен центар во Благоевград ќе биде отворен кон крајот на годинава

Отворањето на Македонскиот културен центар во Благоевград, Бугарија, ќе се случи до крајот на годинава, рече портпаролот на Владата Душко Арсовски одговарајќи на новинарско прашање на...