Мак-баскет: Кошарка од наредниот викенд, пари по Собранието

Предлогот на Куманово за поместување на сезоната за една недела беше едногласно прифатен на Здружението на клубови Прва лига мажи и заземен е став за одложување на плаќањата кон МКФ до средината на наредниот месец