Зечевиќ од Охрид им го честита Богојавление Водици на верниците од православна вероисповед

Генералниот секретар Миле Зечевиќ денеска присуствуваше на церемонијата на фрлање на светиот крст во Охридското езеро по повод големиот христијански празник Богојавление Водици. Генералниот секретар Зечевиќ...