Адвокатот на семејството на загинатата Викторија: Казната од три години затвор е како да е ослободен возачот

Пресудата од три години затвор и исто толку години забрана за управување со моторно возило во сообраќајка со смртни последици за адвокатот на семејството Николови, чија...