15 години од убиството на Зоран Ѓинѓиќ

Денеска се навршуваат 15 години од убиството на Зоран Ѓинѓиќ, поранешен премиер на Србија. Тој беше градоначалник на Белград  во 1997 година, а  функцијата премиер на...