Потпретседателката Камала Харис: Ќе ја браниме секоја педа од територијата на НАТО 

Американската потпретседателка Камала Харис денеска рече дека „сè е на маса“ додека САД ги оценуваат економските санкции наметнати на Русија поради нападот врз Украина, и повтори...