Интервју со Александар Тортевски, адвокат и член на Иницијативниот одбор на новата партија- Твоја: Говори за можните имиња кои би сакал да ги види како лидер на оваа партија, за идејата да бидат вклучени луѓе од дијаспората, но и за случајот Рекет- за Карица Јанева и новоосомничената, Фросина Ременски.