Приведена е 32-годишна жена, откако, според пријавата, на 15 март во семејниот дом во делчевско село физички го нападнала својот сопруг.

Станува збор за 32-годишната С.Ѓ. од Албанија, која е уапсена по инцидентот, а против неа ќе биде поднесена и соодветна пријава.