Ова е една од видео пораките на кампањата за претседателските избори на Реџеп Тајип Ердоган. Естетски и кинематографски совршен производ и со личности со кои секој Турчин лесно може да се идентификува.

Не морате да знаете турски за да ја разберете пораката на спотот: од четирите страни на земјата турската нација го носи својот придонес кон победата на Ердоган кој е инкарнација на целата нација, нејзин водач и шеф со кој народот, по овие избори, му ја отвора вратата на претседателската палата во Анкара. За некои портата наликува на портите на Рајот!