Директорот на ЈП Комунална хигиена од Скопје, Ракип Дочи, на денешната прес конференција по повод размената на простории со фирмата Унитајарс на бизнисменот Славе Распашковски, рече дека не знае колку плаќа кирија и кому за базата на нивните возила. Не бил компјутер за да ги памти сите детали. Во видеото погледнете дел од прес конференцијата на раководството на Комунална хигиена.