Да не заборавиме, но да простиме. Европа ги реши прашањата на европски начин, треба и Балканот да ги реши прашањата на европски начин, ако сака да продолжи кон Европа. Да не заборавиме, но, да простиме, напиша премерот Зоран Заев на своите профили на социјалните мрежи.