Дел од корисниците на булеварот „3-та Македонска бригада“ бб: „Жито Лукс“, Метро рибарникот, „Вива сокови“ и неколку куќи утре од 13:30 часот нема да имаат вода поради изведување водоводен приклучок.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“, прекинот ќе трае до завршување на зафатот.