Како дејствуваат вирусите?

Со помош на иновативна техника на научници од Универзитетот на Тексас, светот за првпат ѕирна во тајната како вирусите продираат во клетките – првиот момент на разни заболувања.

Како дејствуваат вирусите?

Со помош на иновативна техника на научници од Универзитетот на Тексас, светот за првпат ѕирна во тајната како вирусите продираат во клетките – првиот момент на разни заболувања.

Хобитот стигна во Скопје

Денеска е денот за обожавателите на епските авантури на Питер Џексон. Филмот „Хобит: Неочекувано патување”, во десет термини за викенд, ќе биде прикажан на редовниот репертоар на киното Cineplexx.

Хобитот стигна во Скопје

Денеска е денот за обожавателите на епските авантури на Питер Џексон. Филмот „Хобит: Неочекувано патување”, во десет термини за викенд, ќе биде прикажан на редовниот репертоар на киното Cineplexx.