Дали првиот ден на модната недела во Њујорк е и последниот за модерните чевли? Дали снегот што заврна вчера во Њујорк ќе ги премисли помодарките да носат чевли без чорапи и високи топуци? Најверојатно не.

Погледнете го видеото за да ги проверите најновите модели на чевли, актуелни на модната недела во Њујорк, со која почна сезоната на модните недели во светските метрополи.