Поради уличен дефект од Ф-100 мм во населба Пржино, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Жванска, Наум Охридски и Востаничка, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санирање на дефектот.