Енвер Малиќи е новиот заменик-градоначалник на Скопје.

Како што информираа градските власти за МИА, скопскиот градоначалник Петре Шилегов попладнево го назначил Малиќи, кој е советник во Град Скопје од ДУИ и управител на компанијата „Гемак Трејд“.