Анџелина, Џоли, Рене Зелвигер, Бијонсе или Камерон Дијаз, сите потврдени убавици на филмското платно, но како ли изгледаат без шминка?

Сосема обично и негламурозно. На моменти, толку лошо што нема да ги препознаете.