На единаесетиот ден во кампањата се вклучува пратеникот и претседател на ЛДП Горан Милевски кој дава поддршка на кампањата и заложбите на БИЛКА за декриминализација на канабисот во Македонија, за што БИЛКА му се заблагодарува.

Благодарност и до Novatv Web и Kanal 103 за медиумската поддршка
#БИЛКА #LEGALAZINGCANNABIS #ДекриминализацијаСЕГА