Денеска ја почнуваме кампањата од населба Лисиче каде што симболично засадивме седум дрвца.

Ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром.

Имаме политичка програма со 7 клучни цели, седум поглавја, кои што се гаранција дека со заокружување на бројот седум.

Аеродром ќе биде поинаква општина ќе работиме со многу енергија и многу ентузијазам, ќе допреме до секој еден од вас.

Нашата посветена работа ќе биде гаранција дека Аеродром ќе се претвори во најубавата општина во Република Македонија.