Веќе не е доволно да се биде скап или бренд со традиција, најновиот тренд во светот на луксузните призводи и марки е да нудат животен стил.

Погледнете ја репоражата од самитот на луксузните брендови како „Диор“, „Тори Бирч“ и „Армани“ во Маракеш.

Главните луѓе на овие брендови објаснуваат дека сега не продаваат само луксузни производи туку цел стил на живеење.