Поради уличен дефект ф 80 мм на ул. Свети Наум Охридски над Црквата Света Петка, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Чедомир Кантарџиев, дел од ул.Свети Наум Охридски и дел од Банско од 15:10 часот до санирање на дефектот, соопштија од ЈП „Водовод  и Канализација” – Скопје.