Социјалните мрежи Фејсбук и Твитер се преплавени со коментари и фото-монтажи за најавеното украинско арт сценарио во седиштето на ДПМНЕ, откако НОВА објави  дека владејачката партија нарачала над 50 уметнички слики со портрети на функционери и семејството на Груевски во позлатени рамки.

Во продолжение погледнете ги реакциите на корисниците на социјалните мрежи.

https://twitter.com/kalakurnica/status/738272757742456832

https://twitter.com/RistoGjorgjiev/status/738128979782193156

https://twitter.com/Goran_Man/status/738111954770874368

https://twitter.com/Goran_Man/status/738012895297064960

Во продолжение и фотомонтажите.

?????????????makijato

mamo

 

 

pronajdigirazlikite