Епл или Мајкрософт?

Слушнете ја рап песната за вечната борба меѓу двајцата генијалци. Кој од нивните пронајдоци се поважни и покорисни за човештвото?

Видеото на „Јутјуб“ за седум месеци го виделе неверојатни 45 милиони гледачи.