ВИДЕО Премиерот Ковачевски: Без родова рамноправност нема ни демократија, ниту социјална правда!

Како Влада активно работиме да изградиме општество без стереотипи и дискриминација, општество кое е инклузивно и обезбедува еднакви можности за сите. Општество во кое сите заеднички...