Семејствата на загинатите планинари на Кајмакчалан: Одговорност веднаш

Семејствата на загинатите планинари, Калина Велевска и Александар Миновски  уште еднаш преку отворено писмо бараат одговорност за трагедијата од Планинарската федерација, со цел за спречување на...