Шекеринска: Од Самитот на НАТО се очекуваат амбициозни одлуки кои ќе ја направат Алијансата посилна

Во пресрет на лидерскиот самит на земјите – членки на Алијансата кон средината на месецов, вчера попладне преку заштитена видео-конференциска врска се одржа состанок на Северноатлантскиот...