Ачевска-Каранфиловска:Односи САД-Македонија по претседателските избори

Првата амбасадорка на Македонија во САД, Љубица Ачевска и амбасадорката Елеонора Каранфиловска- Ратклиф за НОВА ги анализираат промените во Америка зависно од победникот на претседателските избори,...