Проценети на 11 милиони долари: Нигерија заплени речиси пола милион таблети амфетамин

Нигериските власти запленија, речиси, пола милион таблети амфетамин сокриени во машини кои пристигнале во пристаништето во Лагос, изјави денеска претседателот на Националната агенција за спроведување на...