Аналитичари: ЕУ не ја искористи можноста да го поправи својот кредибилитет, а ние не смееме да се откажеме од генерациските стратешки цели

Новата Влада во Бугарија има историска можност да подаде рака да изградиме мост на доверба и пријателство, сметаат аналитичари од С.Македонија. „Изминатата 2021 година е неискористена...